EasyFit Pasila vaihtuu uuteen omistukseen 1.6. alkaen. Tämä tiedote sisältää tärkeää tietoa laskutukseen ja maksuihin liittyen.

 

Uusi omistaja: Aki Lindroos

"Hyvä EasyFit Pasilan asiakas,

Olen Aki, keskuksen uusi yrittäjä 1.6.2024 alkaen. Olet ehkä jo tavannutkin minut salilla pyörimässä ja mittailemassa tiloja. 

Ydintiimiimme kuuluu talousosaaja Mika ja keskusvastaava Tanja. Asiakaspalvelussa jatkaa teille jo tuttu Heta. Ydintiimillämme on laaja ja yli 20 vuoden kokemus liikunta-alasta ja liikuntakeskuksista. Pasilan keskus on kolmas  EasyFit-ketjun kuntosalini. 

Kiitos Niklakselle ja EasyFit-ketjulle luottamuksesta antaa viestikapula meille ja mahdollisuudesta kehittää Pasilan alueen liikuntapalveluja. Lupaan valjastaa kaiken kokemuksemme, osaamisemme ja innokkuutemme Pasilan keskuksen kehittämiseksi ja asiakkaidemme liikuntaharrastuksen palvelemiseksi. Aloitamme keskuksen muutosten toteuttamisen jo tämän kesän aikana. Tulemme tiedottamaan tehtävistä muutoksista ja aikataulusta lähiaikoina.

Kuntosaliharjoittelun lisäksi muut harrastukseni ovat suunnistus ja golf. Suurin intohimoni on liikuntamahdollisuuksien ja olosuhteiden kehittämisen kautta auttaa muita nauttimaan liikunnasta.

Näillä mietteillä ja intoa puhkuen. Nähdään salilla!"

Huomoitavaa maksuista

Omistajanvaihdoksen myötä e-laskusopimukset siirtyvät automaattisesti uudelle yritykselle. Tämä ei kuitenkaan koske asiakkaan itse asettamiaan toistuvia maksuja tai suoraveloituksia verkkopankissa. Tarkastathan siis, että maksat laskusi oikean yrityksen tiedoilla ja oikealla viitteellä. Jos sinulla on e-laskusopimus kanssamme ja maksat laskut saapuneilla e-laskuilla, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Vanhalle yritykselle (Nilika Oy) maksetaan laskut, jotka erääntyvät 15.6. tai sitä ennen, uudelle yritykselle (Kuntokeskus Böle Oy) maksetaan laskut eräpäivästä 16.6. alkaen.

 

Kiitokset Niklaksen tiimiltä

Tämänhetkinen yrittäjä Niklas Lindqvist jatkaa edelleen EasyFit Keravan ja EasyFit Rekolan yrittäjänä.

Niklas tiimeineen kiittää kuluneista vuosista ja toivoo, että törmäämme jatkossakin muilla keskuksilla. Akile onnittelut uuden salin johdosta ja tsemppiä tulevaan!